Wat is een intense parfum?

Een klein parfumwoordenboek ...

Parfums worden in verschillende klassen verdeeld, afhankelijk van hun kwaliteit en samenstelling. Het verschil tussen de afzonderlijke klassen is in principe de geurconcentratie, dwz het aandeel van geur- of geurolie in de totale hoeveelheid. Aangezien er verschillende weergaven zijn over de exacte verhoudingen, moeten de volgende percentages worden opgevat als een ruwe handleiding.


Extrait de parfum

Extrait de Parfum is een van de beste parfumklassen en is daarom duur geprijsd. Extrait de Parfum heeft meestal tussen de 15 en 30% geurolie, als "Intense" zelfs tot 40%.

shadow-ornament

Eau de Parfum - Intense

Eau de Parfum is de iets hogere versie van de Eau de Parfum en bevat tussen 10 en 20% geurolie, maar meestal tussen 15 en 20%. Alle XAXX-parfums zijn parfums van de Intense-klasse!

shadow-ornament

Eau de Parfum (EDP)

Eau de Parfum is een van de populairste handelsklassen naast Eau de Toilette in parfums, het parfumoliegehalte is vrij hoog en bedraagt 10-14%. De geur is al veel intenser dan bij lagere concentraties en wordt zeer spaarzaam gebruikt. Bovendien zijn Eau de Parfum en zijn varianten van hogere kwaliteit niet langer zo vluchtig en ruiken ze vaak zelfs na dagen.


Eau de Toilette (EdT)

Een Eau de Toilette heeft een geurstofgehalte van ongeveer 6-9%. Andere ingrediënten, zoals de gebruikte alcohol, zijn soms inferieur. Het verdampt ook veel sneller dan een Eau de Parfum, daarom wordt het ook royaal gebruikt of kan het worden gebruikt, dat dan weer de goedkopere prijs ophaalt.


Eau de Cologne (EdC)

Eau de Cologne is oorspronkelijk een verfrissend water en bevat daarom de laagste hoeveelheid geurolie van slechts 3-5% en verdampt ook erg snel. Eau de Cologne biedt, indien aangeboden, meestal de goedkoopste versie van een parfum.


Splash / Body Splash

Parfumvarianten zoals Splash en Body Splash bevatten slechts ongeveer 1 - 3% geurstofgehalte en zijn daarom vluchtig.


Alle XAXX-parfums zijn parfums van de Eau de Parfum Intense-klasse en voldoen ook aan de eisen van veganistische producten. Ze worden met de hand gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zijn "Made in Germany".

Overtuigd van de kwaliteit?

Ga dan verder naar de Shop...

Test nu en overtuig jezelf ...

Omdat XAXX betekent kopen zonder risico en spijt!

Koop geur zonder advies is meestal een bepaald risico, omdat je niet van tevoren weet boven de geur zelf of de ontvanger echt leuk vindt. Niet zo met XAXX. Hier hebt u als nieuwe klant de mogelijkheid om van tevoren een testset samen te stellen.

Je kunt maximaal 4 geuren samenstellen als een testset en deze bestellen voor een sensationeel lage prijs om het vervolgens thuis in alle rust te testen en zo je persoonlijke geur te ontdekken en vooral om jezelf te overtuigen van de kwaliteit van XAXX.

Onafhankelijke verkooppartner - Dit is geen officiële website van de XAXX UG